Nov20
Tirsdag 20. November, 2018
10:00 Menighetens bønnedag.
Misjonskirken er åpen for bønn og stillhet hver tirsdag fra kl. 10 til kl. 14. Kl. 11.00-11.45: Felles samling. Kl. 13.30 - 14.00: Takksigelse. Kontaktpersoner: Pastor Jan A. Danielsen: tlf.: 936 79 408 og Ann Solveig Simones, tlf.: 916 95 150.

Nov23
Fredag 23. November, 2018
21:00 Krona Hydranten

Nov25
Søndag 25. November, 2018
11:00 Gudstjeneste og søndagsskolen "Sprell levende"
Linda Andernach Johannesen taler. Kjersti Underdal er møteleder. Randi Brattetveit, Kjersti Underdal og Anne Gerd Juvang synger og spiller. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Nov27
Tirsdag 27. November, 2018
10:00 Menighetens bønnedag.
Nov29
Torsdag 29. November, 2018
18:00 Bibelundervisning
Vi starter med kveldsmat. Bibelundervisning v/ Jan A. Danielsen. Samtale.
18:00 Bibelgruppe
Kontaktperson: Kjersti Underdal, tlf.: 92645812

Menighetens formål

Menighetens formål er å virke for Guds rikes vekst og utbredelse innefor og utenfor vårt eget land.

Menigheten skal:

• Være en åpen og levende menighet som inkluderer alt Guds folk.
  • Arbeide for synlig enhet mellom kristne og lokale menigheter.
  • Arbeide for medmenneskers omvendelse.
  • Hjelpe barn og ungdom fram til et selvstendig og bevist liv i Kristus.
  • Utfordre og utruste menighetens medlemmer til å ta del i det evangeliserende, diakonale og disippelbyggende arbeidet.
  • Plante og vise omsorg for nye menigheter.
  • Påvirke lokalmiljøet positivt gjennom åndelig og sosialt arbeid.
  • Være delaktig i DNMs felles hjemme- og ytremisjonsarbeid.

Menighetens motto

Guds barns enhet og menneskers frelse.

Menighetens visjon

Mennesker som ærer Gud, gjør Jesus kjent og vokser i et åpent og levende menighetsfelleskap.

Menighetsprinsipper

• Bibelen er menighetens eneste rettesnor for tro, liv og lære.
  • Menigheten bygger på den apostoliske trosbekjennelse.
  • Menigheten er åpen for alle som ved troen på den treenige Gud, Faderen, Sønnen og Den Hellige Ånd, har tatt i mot frelsen i Kristus Jesus og ønsker å leve etter Guds ord.
  • Innen menigheten skal det råde full samvittighetsfrihet, med hensyn til dåp, nattverd og eventuelt medlemskap i annet evangelisk trossamfunn.
  • Alle medlemmer bør være døpt i den treenige Guds navn.
  • Menigheten praktiserer menighetsdemokrati, alle medlemmene har stemme-, forslags- og talerett.
  • Menigheten bygger på et kongregasjonalistisk menighetssyn.

Menighetens verdier

• Vi tror at bibelsk undervisning, inspirert av Den Hellige Ånd, er nødvendig for å forandre mennesker og menighet
  • Vi tror at Gud elsker alle mennesker, derfor skal også vi elske alle.
  • Vi tror at menigheten skal være aktuell for dagens mennesker, og holde fast ved den sanne lære
  • Vi tror at kristne mennesker skal være troverdige og sanne og ivre etter mer Kristuslikhet
  • Vi tror at menigheten skal være et enhetlig, kjærlighetsfullt felleskap, der vi helhjertet tjener hverandre med nådegaver og evner.
  • Vi tror at inspirerende gudstjenester og felleskap i små, livsnære grupper rundt Guds Ord er en viktig hjelp i livet