Nov1
Søndag 1. november, 2020
11:00 Allesammen-gudstjeneste
Jan og Hilde Danielsen. Nattverd. Det blir ingen kirkekaffe pga. økt smittefare (korona).

Nov2
Mandag 2. november, 2020
19:00 Bønn for Notodden i Misjonskirken
Felles bønn for Notodden

Nov3
Tirsdag 3. november, 2020
Misjonskirken er åpen for bønn og stillhet på tirsdager fra kl. 11-13. Kontaktpersoner: Pastor Jan A. Danielsen, tlf.: 93679408 og Ann Solveig Simones, tlf.: 91695150.

Nov8
Søndag 8. november, 2020
11:00 Gudstjeneste og søndagsskolen "Sprell levende"
Carl-Magnus Nystad taler. Anna Nystad leder. Sang og musikk: Randi Brattetveit, Kjersti Underdal og Anne Gerd Juvang. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Nov10
Tirsdag 10. november, 2020
Nov15
Søndag 15. november, 2020
11:00 Gudstjeneste og søndagsskolen "Sprell levende"
Arvid Juvang taler. Anne Gerd Juvang leder. Lovsangsgruppa synger og spiller. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Medlemskriterier
Menigheten er åpen for alle mennesker

• som ved troen på den treenige Gud har tatt i mot frelsen i Jesus Kristus.
  • som ønsker å leve etter Guds ord.
  • som ønsker å dele fellesskap og ansvar sammen.

Medlemsopptakelse

• Den som ønsker medlemskap, sender søknad om dette til menighetens lederskap.
  • Menighetens lederskap skal gi søkeren kjennskap til menighetens statutter og prinsipper, og gjennom personlig samtale gjøre seg kjent med søkeren.
  • Menighetens lederskap behandler søknaden. Ved godkjenning av søknaden opptas vedkommende som medlem i medlemsmøte eller et offentlig møte.

Opphør av medlemskap

• Den som ønsker å melde seg ut av menigheten sender skriftlig melding til menighetens lederskap
  • Et medlem som aktivt motarbeider menighetens formål og prinsipper, og som ikke retter seg etter gjentatte oppfordringer fra menighetens lederskap, kan fratas sitt medlemskap. Avgjørelsen fattes av lederskapet, men kan etter anmodning fra det aktuelle medlem bringes inn for medlemsmøte til endelig avgjørelse.

Medlemskap i det registrerte trossamfunnet
Før den som søker kan tas opp som medlem av trossamfunnet må det:

• enten foreligge skriftlig utmelding fra annet trossamfunn
  • eller godtgjøres at den som søker ikke er medlem i annet trossamfunn

Den som ønsker å melde seg ut av trossamfunnet må sende skriftlig utmeldelse til den registrerte forstander.

Søknadsskjema finnes her!