Okt19
Tirsdag 19. oktober, 2021
Misjonskirken er åpen for bønn og stillhet tirsdag kl. 11-13. Kontaktpersoner: Ann Solveig Simones, tlf. 91695150 og pastor Jan Danielsen, tlf. 93679408.
18:00 Youth Unite i Hjertehuset (Gamle jernbanestasjonen)
Fritidstilbud for tenåringer.

Okt24
Søndag 24. oktober, 2021
Pastor Jan A. Danielsen taler. Ann Solveig Simones er møteleder. Sang og musikk: Minikoret og Anne Gerd Juvang.

Okt26
Tirsdag 26. oktober, 2021
18:00 Youth Unite i Hjertehuset (Gamle jernbanestasjonen)
Fritidstilbud for tenåringer.

Okt31
Søndag 31. oktober, 2021
Arvid Juvang taler, Anne Gerd Juvang leder samlingen. Sang og musikk: Trine Skogrand og Anne Gerd Juvang. Barnekirke. Kirkekaffe.
Nov2
Tirsdag 2. november, 2021

Medlemskriterier
Menigheten er åpen for alle mennesker

• som ved troen på den treenige Gud har tatt i mot frelsen i Jesus Kristus.
  • som ønsker å leve etter Guds ord.
  • som ønsker å dele fellesskap og ansvar sammen.

Medlemsopptakelse

• Den som ønsker medlemskap, sender søknad om dette til menighetens lederskap.
  • Menighetens lederskap skal gi søkeren kjennskap til menighetens statutter og prinsipper, og gjennom personlig samtale gjøre seg kjent med søkeren.
  • Menighetens lederskap behandler søknaden. Ved godkjenning av søknaden opptas vedkommende som medlem i medlemsmøte eller et offentlig møte.

Opphør av medlemskap

• Den som ønsker å melde seg ut av menigheten sender skriftlig melding til menighetens lederskap
  • Et medlem som aktivt motarbeider menighetens formål og prinsipper, og som ikke retter seg etter gjentatte oppfordringer fra menighetens lederskap, kan fratas sitt medlemskap. Avgjørelsen fattes av lederskapet, men kan etter anmodning fra det aktuelle medlem bringes inn for medlemsmøte til endelig avgjørelse.

Medlemskap i det registrerte trossamfunnet
Før den som søker kan tas opp som medlem av trossamfunnet må det:

• enten foreligge skriftlig utmelding fra annet trossamfunn
  • eller godtgjøres at den som søker ikke er medlem i annet trossamfunn

Den som ønsker å melde seg ut av trossamfunnet må sende skriftlig utmeldelse til den registrerte forstander.

Søknadsskjema finnes her!