Jun15
Lørdag 15. juni, 2024
12:00 Seminar med Rune Edvardsen i Misjonskirken Notodden
Tema: "Forsoning - Oppdrag: Ingen utelatt"

Jun16
Søndag 16. juni, 2024
11:00 Country-gudstjeneste i Heddal Låvekyrkje
Rune Edvardsen taler. Salig blanding, Inger Lise Amundsen og Lene Nevisdal deltar med sang og musikk. Terje Nyvoll leder samlingen.

Jun19
Onsdag 19. juni, 2024
11:00 Andakt på Notodden Omsorgsenter

Jun23
Søndag 23. juni, 2024
17:00 St. Hans-feiring hos Anna og Carl-Magnus Nystad.
Ta med det du selv vil spise. Carl-Magnus tenner grillen. Ta gjerne med stol og campingbord.
Jun30
Søndag 30. juni, 2024
11:00 Sommersamling
Ann Solveig Simones er ansvarlig.

Medlemskriterier
Menigheten er åpen for alle mennesker

• som ved troen på den treenige Gud har tatt i mot frelsen i Jesus Kristus.
  • som ønsker å leve etter Guds ord.
  • som ønsker å dele fellesskap og ansvar sammen.

Medlemsopptakelse

• Den som ønsker medlemskap, sender søknad om dette til menighetens lederskap.
  • Menighetens lederskap skal gi søkeren kjennskap til menighetens statutter og prinsipper, og gjennom personlig samtale gjøre seg kjent med søkeren.
  • Menighetens lederskap behandler søknaden. Ved godkjenning av søknaden opptas vedkommende som medlem i medlemsmøte eller et offentlig møte.

Opphør av medlemskap

• Den som ønsker å melde seg ut av menigheten sender skriftlig melding til menighetens lederskap
  • Et medlem som aktivt motarbeider menighetens formål og prinsipper, og som ikke retter seg etter gjentatte oppfordringer fra menighetens lederskap, kan fratas sitt medlemskap. Avgjørelsen fattes av lederskapet, men kan etter anmodning fra det aktuelle medlem bringes inn for medlemsmøte til endelig avgjørelse.

Medlemskap i det registrerte trossamfunnet
Før den som søker kan tas opp som medlem av trossamfunnet må det:

• enten foreligge skriftlig utmelding fra annet trossamfunn
  • eller godtgjøres at den som søker ikke er medlem i annet trossamfunn

Den som ønsker å melde seg ut av trossamfunnet må sende skriftlig utmeldelse til den registrerte forstander.

Søknadsskjema finnes her!