Jan24
Torsdag 24. Januar, 2019
18:00 Fellesmøte i Pinsekirken Betania Notodden
Møte med politikere og kristenfolket i Notodden. Tema: Sammen for byen. Sang og musikk. Bevertining. Alle velkommen!

Jan25
Fredag 25. Januar, 2019
20:00 Krona Hydranten

Jan27
Søndag 27. Januar, 2019
11:00 Gudstjeneste og søndagsskolen "Sprell levende"
Arvid Juvang taler, og Jan A. Danielsen leder møtet. Minikoret synger. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Jan29
Tirsdag 29. Januar, 2019
Misjonskirken er åpen for bønn og stillhet hver tirsdag fra kl. 10 til kl. 14. Kl. 11.00 - 11.45: Felles samling. Kl. 13.30 - 14.00: Takksigelse. Kontaktpersoner: Pastor Jan A. Danielsen, tlf.: 936 79 408 og Ann Solveig Simones, tlf.: 916 95 150.
17:00 Fellesskapskveld
Vi starter med å spise sammen, - en enkel varmrett. I løpet av disse kveldene leser vi og går gjennom Bibelen. Pastor Jan A. Danielsen leder samlingene. Ta gjerne med Bibel!

Fredag 1. Februar, 2019
20:00 Krona Hydranten
Søndag 3. Februar, 2019
11:00 Gudstjeneste og søndagsskolen "Sprell levende"
Pastor Jan A. Danielsen taler. Anne Gerd Juvang leder. Trine Skogrand synger. Nattverd. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Medlemskriterier
Menigheten er åpen for alle mennesker

• som ved troen på den treenige Gud har tatt i mot frelsen i Jesus Kristus.
  • som ønsker å leve etter Guds ord.
  • som ønsker å dele fellesskap og ansvar sammen.

Medlemsopptakelse

• Den som ønsker medlemskap, sender søknad om dette til menighetens lederskap.
  • Menighetens lederskap skal gi søkeren kjennskap til menighetens statutter og prinsipper, og gjennom personlig samtale gjøre seg kjent med søkeren.
  • Menighetens lederskap behandler søknaden. Ved godkjenning av søknaden opptas vedkommende som medlem i medlemsmøte eller et offentlig møte.

Opphør av medlemskap

• Den som ønsker å melde seg ut av menigheten sender skriftlig melding til menighetens lederskap
  • Et medlem som aktivt motarbeider menighetens formål og prinsipper, og som ikke retter seg etter gjentatte oppfordringer fra menighetens lederskap, kan fratas sitt medlemskap. Avgjørelsen fattes av lederskapet, men kan etter anmodning fra det aktuelle medlem bringes inn for medlemsmøte til endelig avgjørelse.

Medlemskap i det registrerte trossamfunnet
Før den som søker kan tas opp som medlem av trossamfunnet må det:

• enten foreligge skriftlig utmelding fra annet trossamfunn
  • eller godtgjøres at den som søker ikke er medlem i annet trossamfunn

Den som ønsker å melde seg ut av trossamfunnet må sende skriftlig utmeldelse til den registrerte forstander.

Søknadsskjema finnes her!