Nov22

Nov23
Lørdag 23. November, 2019
1 dag 24-timersfestival
på Notodden videregående skole (sjakk-bygget)

Nov24
Søndag 24. November, 2019
11:00 Gudstjeneste og Søndagsskolen "Sprell levende!
Arvid Juvang taler. Kjersti Underdal er møteleder. Randi Brattetveit, KJersti Underdal og Anne Gerd Juvang synger og spiller. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Nov26
Tirsdag 26. November, 2019
Misjonskirken er åpen for bønn og stillhet hver tirsdag kl. 10-14. Kl. 10:00 - 10.45: Fellesbønn. Kl. 13.30 14.00: Takksigelse. Kontaktpersoner: Pastor Jan A. Danielsen, tlf.: 93679408 og Ann Solveig Simones, tlf.: 91695150.
17:00 Fellesskapskveld.
Vi starter med et enkelt måltid varmmat. Så leser og studerer vi Bibelen sammen. Pastor Jan underviser. Ta med Bibel!

Nov29
Fredag 29. November, 2019
20:00 Krona Hydranten
Des1
Søndag 1. Desember, 2019
17:00 "Vi synger julen inn" & "Mini-julemesse" Merk klokkeslett!
Minikor, solosang, allsang. Kirkekaffe. Minimesse med salg av hjemmebakst og håndarbeid. Utlodning.

Medlemskriterier
Menigheten er åpen for alle mennesker

• som ved troen på den treenige Gud har tatt i mot frelsen i Jesus Kristus.
  • som ønsker å leve etter Guds ord.
  • som ønsker å dele fellesskap og ansvar sammen.

Medlemsopptakelse

• Den som ønsker medlemskap, sender søknad om dette til menighetens lederskap.
  • Menighetens lederskap skal gi søkeren kjennskap til menighetens statutter og prinsipper, og gjennom personlig samtale gjøre seg kjent med søkeren.
  • Menighetens lederskap behandler søknaden. Ved godkjenning av søknaden opptas vedkommende som medlem i medlemsmøte eller et offentlig møte.

Opphør av medlemskap

• Den som ønsker å melde seg ut av menigheten sender skriftlig melding til menighetens lederskap
  • Et medlem som aktivt motarbeider menighetens formål og prinsipper, og som ikke retter seg etter gjentatte oppfordringer fra menighetens lederskap, kan fratas sitt medlemskap. Avgjørelsen fattes av lederskapet, men kan etter anmodning fra det aktuelle medlem bringes inn for medlemsmøte til endelig avgjørelse.

Medlemskap i det registrerte trossamfunnet
Før den som søker kan tas opp som medlem av trossamfunnet må det:

• enten foreligge skriftlig utmelding fra annet trossamfunn
  • eller godtgjøres at den som søker ikke er medlem i annet trossamfunn

Den som ønsker å melde seg ut av trossamfunnet må sende skriftlig utmeldelse til den registrerte forstander.