Jul5
Søndag 5. juli, 2020
11:00 Sommersamling
Ragnfrid Røise, Inger Marie og Eivind Heldal. Delemøte. Nattverd.

Jul19
Søndag 19. juli, 2020
Ann Solveig Simones. Delemøte

Jul26
Søndag 26. juli, 2020
11:00 Sommersamling
Ella, Anna og Carl-Magnus Nystad.

Aug2
Søndag 2. august, 2020
11:00 Tur

Aug9
Søndag 9. august, 2020
11:00 Sommersamling
Peter Karlsen, Carl-Magnus Nystad, Benjamin Karlsen og Thomas Lunde.

Aug16
Søndag 16. august, 2020
11:00 Gudstjeneste og søndagsskolen "Sprell levende"
Pastor Jan A. Danielsen taler. Anne Gerd Juvang er møteleder. Lovsangsgruppa synger og spiller. Nattverd. Søndagsskole.
Aug23
Søndag 23. august, 2020
11:00 Gudstjeneste og søndagsskolen "Sprell levende"
Pastor Jan A. Danielsen taler. Kjersti Underdal er møteleder. Minikoret synger. Søndagsskole.

KvinnemisjonAnn Solveig Simones, Marit Ljosland, Kjellaug Skogrand , Marit Myklebostad og Ingulf Diesen.
Annenhver tirsdag formiddag i oddetallsuker er det samling i Kjellerstua i Misjonskirken.

KvinnemisjonAstrid Diesen, Judith Friis Holland og Ann Solveig Simones.Navnet på gruppa forteller litt om hva det dreier seg om: Det er flest kvinner som samles (selv om det presisieres av det nå også er åpent for menn), og det handler om misjon.

Kvinnemisjonen har en lang tradisjon i Notodden Misjonsmenighet.  Mange av de eldre kvinnene har gått bort, og det er ikke så mange igjen. Men en trofast kjerne med Marit Ljosland i spissen holder stand. De lytter til en andakt, gjerne av pastoren, synger sammen, og  det viktigste av alt: de ber for misjonsprosjektene og samler inn penger til dem. Det settes også av tid til det sosiale og en god bevertning.

KvinnemisjonMarit Myklebostad er fast pianist. KvinnemisjonIngulf Diesen er trofast på Kvinnemisjonen, ofte som andaktsholder.