Jul22
Søndag 22. Juli, 2018
11:00 Sommersamling
Ann Solveig Simones leder samlingen. Delemøte. Ragnhild Bringsrud spiller piano.

Jul29
Søndag 29. Juli, 2018
11:00 Sommersamling
Ella, Anna og Carl-Magnus Nystad leder samlingen.

Aug3
Fredag 3. August, 2018
18:00 Blues/gospelkonsert i Pinsekirken Betania
Artister: Åste Hunnes Sem, Trond Ytterbø og Rev. John Band. Billetter kr. 250. Arr.: Pinsekirken Betania og Misjonskirken Notodden

Aug5
Søndag 5. August, 2018
11:00 Vi deltar på Blå Messe i Notodden Kirke.

Aug9
Torsdag 9. August, 2018

Aug10
Fredag 10. August, 2018
Aug11
Lørdag 11. August, 2018
Inge Røysland med flere taler. Sang og musikk av lokale sangere og musikere.

KvinnemisjonAnn Solveig Simones, Marit Ljosland, Kjellaug Skogrand , Marit Myklebostad og Ingulf Diesen.
Annenhver tirsdag formiddag i oddetallsuker er det samling i Kjellerstua i Misjonskirken.

KvinnemisjonAstrid Diesen, Judith Friis Holland og Ann Solveig Simones.Navnet på gruppa forteller litt om hva det dreier seg om: Det er flest kvinner som samles (selv om det presisieres av det nå også er åpent for menn), og det handler om misjon.

Kvinnemisjonen har en lang tradisjon i Notodden Misjonsmenighet.  Mange av de eldre kvinnene har gått bort, og det er ikke så mange igjen. Men en trofast kjerne med Marit Ljosland i spissen holder stand. De lytter til en andakt, gjerne av pastoren, synger sammen, og  det viktigste av alt: de ber for misjonsprosjektene og samler inn penger til dem. Det settes også av tid til det sosiale og en god bevertning.

KvinnemisjonMarit Myklebostad er fast pianist. KvinnemisjonIngulf Diesen er trofast på Kvinnemisjonen, ofte som andaktsholder.