Søndagsskolen SPRELL LEVENDE
hver søndag formiddag i Misjonskirken.
Søndagsskolen SPRELL LEVENDE har sin samling i underetasjen i Misjonskirken mens de voksne samles til gudstjeneste.

Opplegget SPRELL LEVENDE utgis av Søndagsskolen Norge og har som mål å gi Jesus til barna gjennom

• å forkynne Guds Ord
  • å gi kristen kunnskap
  • å føre dem inn i et kristent fellesskap

"Formidlingen av bibelfortellingene skal være levende og skje gjennom et mangfold av former."

Det er viktig at vi gir bibelfortellingene videre til barn og unge, og at de får bli kjent med Jesus og troen på Gud. Det har blitt mindre og mindre opplæring i kristendom i skolen. Derfor hviler opplæringen enda mer på foreldrene. Her kan søndagsskolen tilby god hjelp!

Hilde Danielsen og Anna Tone Nystad er ledere. Barna trives på søndagsskolen SPRELL LEVENDE!

Velkommen til søndagsskolen SPRELL LEVENDE i Misjonskirken i Telegata 21 hver søndag kl. 11!

Søndagsskolen SPRELL LEVENDESøndagsskoleleder Hilde klar for søndagsskolen