SommertidFra Cartagena i Colombia.
Vi er priviligerte vi nordmenn med bl.a. en egen ferielov. Etter denne loven har alle arbeidstakere krav på minst 25 virkedager ferie hvert år. Og sommeren er den årstiden vi avvikler det meste av ferien. En tid for å la det daglige virke ligge om det er arbeid eller studier. Koble fra de "arbeidsvognene" vi drar på.

I Markus 6, 30-32 står det: "Apostlene samlet seg igjen hos Jesus og fortalte ham om alt de hadde gjort, og alt de hadde lært folket. Og han sa til dem: «Kom med meg til et øde sted hvor vi kan være alene, og hvil dere litt!» For det var så mange som kom og gikk at de ikke fikk tid til å spise engang.  Så dro de ut med båten til et øde sted for å være alene." Bibelen forteller oss at hvile og avkobling er nødvendig. Samtidig er det viktig med påfyll. Husk å fylle tanken, samle krefter til nye økter. Sommerukene er spekket med tilbud og for oss misjonsforbundere er det vel Liv & Vekst i Stavern som er stedet å dra til for de som har ferie på den tiden. Kjære venner bruk denne vakre årstiden godt, ta det med ro og kom tilbake uthvilt og fresh! Velsignet sommer!

SommertidSakne i Israel.