Jun15
Lørdag 15. juni, 2024
12:00 Seminar med Rune Edvardsen i Misjonskirken Notodden
Tema: "Forsoning - Oppdrag: Ingen utelatt"

Jun16
Søndag 16. juni, 2024
11:00 Country-gudstjeneste i Heddal Låvekyrkje
Rune Edvardsen taler. Salig blanding, Inger Lise Amundsen og Lene Nevisdal deltar med sang og musikk. Terje Nyvoll leder samlingen.

Jun19
Onsdag 19. juni, 2024
11:00 Andakt på Notodden Omsorgsenter

Jun23
Søndag 23. juni, 2024
17:00 St. Hans-feiring hos Anna og Carl-Magnus Nystad.
Ta med det du selv vil spise. Carl-Magnus tenner grillen. Ta gjerne med stol og campingbord.
Jun30
Søndag 30. juni, 2024
11:00 Sommersamling
Ann Solveig Simones er ansvarlig.

Køntrigudstjeneste i Heddal
i eller utenfor Låvekyrkja
Taler er pastor Frank Erlandsen (Betesda Heddal), medvirkende sogneprest Terje Nyvoll, musikere: Salig Blanding (Elim), Trond Ytterbø, Olav Ajer og Inger Lise Amundsen. Ta gjerne med stol!
Køntrigudstjeneste i Heddal

Køntrigudstjenesten arrangeres i Låvkyrkja eller på plenen utafor hvis været er bra. Det blir satt fram noen stoler, men ta gjerne med egen stol hvis gudstjenesten blir utendørs.

Arrangører er:

Misjonskirken Notodden, Heddal menighet, Notodden menighet, Betesda pinsemenighet, Elim misjonsmenighet, Heddal misjonkirke, Rock Church, Tinnesmoen  bedehus og Pinsekirken Betania.