Jun15
Lørdag 15. juni, 2024
12:00 Seminar med Rune Edvardsen i Misjonskirken Notodden
Tema: "Forsoning - Oppdrag: Ingen utelatt"

Jun16
Søndag 16. juni, 2024
11:00 Country-gudstjeneste i Heddal Låvekyrkje
Rune Edvardsen taler. Salig blanding, Inger Lise Amundsen og Lene Nevisdal deltar med sang og musikk. Terje Nyvoll leder samlingen.

Jun19
Onsdag 19. juni, 2024
11:00 Andakt på Notodden Omsorgsenter

Jun23
Søndag 23. juni, 2024
17:00 St. Hans-feiring hos Anna og Carl-Magnus Nystad.
Ta med det du selv vil spise. Carl-Magnus tenner grillen. Ta gjerne med stol og campingbord.
Jun30
Søndag 30. juni, 2024
11:00 Sommersamling
Ann Solveig Simones er ansvarlig.

ADVENT
"1. Gjør døren høy, gjør porten vid! Se, ærens konge kommer hit! Han hersker over alle land, og er all verdens Frelser sann. 3. Han roper ut et nådens år. Vår nød ved Ham en ende får. Derfor av lengselsfulles tall en gledesang Ham møte skal. "

2. Rettferdig kommer Han her ned og og bringer salighet og fred. Saktmodig fremmer Han sin akt og herske vil med miskunnsmakt.

4. Å, vel det land, det hus, den gård hvor denne mann for styret står! Å vel det hjerte, sjel og sinn hvor denne  konge drager inn.

6. Gjør døren høy, riv stengsel ned. I hjertet rom for Ham bered, så kommer ærens konge sterk og fremmer i deg alt Guds verk.

7. Mitt hjertes dør jeg åpner deg, o Jesus, kom hit inn til meg! Og ved din nåde la det skje at jeg din vennlighet må se."