Jan31
Tirsdag 31. januar, 2023
11:00 Begravelse i Notodden kapell.
Menighetens bønnedag utgår pga. begravelse. Marit Kaafjeld begraves fra Notodden kapell tirsdag 31. januar kl. 11.00. Pastor Jan A. Danielsen forretter. Misjonskirkens minikor synger i kapellet.

Å salige stund uten like
"Å salige stund uten like, han lever, han lever ennu. Han vandrer i seierens rike, min sjel hvorfor sørger da du? Han er ikke lenger i graven, hvor bleknet i døden han lå. Jeg levende så ham i haven og aldri så skjønn jeg ham så. Jeg levende så ham i haven og aldri så skjønn jeg ham så.

Han lever, og jeg skal få bringe hans venner det salige ord. Tenk jeg som er ringest blant ringe, den minste han kjenner på jord. Tenk,  jeg skal hans hilsen frembære, å, kunne jeg synge det ut! Mer kunne ei engler begjære enn gå med så salig et bud, mer kunne ei engler begjære enn gå med så salig et bud.

Å salige stund uten like, Han lever, Han lever ennu! Han vandre i seieirens rike, min sjel, hvorfor sørger da du? Du søkte din trøst i den døde og dvelte ved gravnatten kun. Så fikk du den levende møte, å salige, salige stund! Så fikk du den levende møte, å salige, salige stund!

T. J. Halmrast 1890