PROGRAM
Feb1
Onsdag 1. februar, 2023
11:00 Andakt på Teletunet Omsorgssenter
Pastor Jan A. Danielsen med flere deltar.
 
Feb4
Lørdag 4. februar, 2023
11:00 Bønn og lovsang.
Vi samles lørdag kl. 11 til en felles oppstart på bønne- og fastehelgen. Misjonskirken vil være åpen til bønn og stillhet etter samlingen.
17:00 Bønne- og lovsangssamling i Misjonskirken
Vi samles igjen til bønn og lovsang for ny inspirasjon på bønn og fastehelgen.
 
Feb5
Søndag 5. februar, 2023
11:00 Gudstjeneste og barnekirke
Pastor Jan A. Danielsen taler. Arvid Juvang er møteleder. Sang og musikk: Minikoret. Barnekirke. Nattverd. Kirkekaffe.
 
Feb6
Mandag 6. februar, 2023
19:00 Bønn og lovsang
Feb7
Tirsdag 7. februar, 2023
11:00 Menighetens bønnedag
Misjonskirken Notodden er åpen for bønn og stillhet på tirsdager kl. 11-13. Kontaktpersoner er Ann Solveig Simones, tlf. 91695150 og Jan A. Danielsen, tlf. 93679403
19:00 Styremøte
 
Vi er kommet et stykke inn i den første av tre sommermåneder. Sommertiden som alltid er etterlengtet og hjertelig velkommen. I Wikipedia stod det følgende: "Sommeren er den delen av året når solen står høyt på himmelen og den gjennomsnittlige dagtemperaturen er høyest. For den del av befolkningen som arbeider med naturens avkastning er derfor sommeren årstiden for slit og arbeid, mens den for resten av befolkningen er det årstiden for ferie og fritid." Den varme årstiden utnyttes til fulle og....

både natur og mennesker våkner til liv. Det graves, vedlikholdes, klippes, såes og plantes, og i trafikken møter en ofte på skiltet "veiarbeid." Det er mye som en må rekke før høsten og vinteren igjen er over oss. På tross av stor aktivitet settes det av tid til ferie og fritid. En trenger å lade "batteriene". I sangen "I denne vakre sommerdag" står det i 1 vers: "I denne vakre sommerdag gå ut og kjenn Guds åndedrag, du merker himmelfreden! Se, jorden har tatt bunad på som om den skal til selskap gå og vi får dele gleden."

Det står ikke mye i Bibelen om sommer men i den kristne tro ligger håpet og forventningen om en evig sommer når jorden skal fødes på nytt. (Matt. 19:28) Nylig hadde vi besøk av Ye´shi Reinhardt fra Sde`rot i Israel som minnet oss om fremtidsperspektivet i Kristus. Til slutt tar jeg med koret i sangen "I den stille klare morgen.": "Se, han kommer! Jesus kommer! Fikentreet varsler sommer, vår forløsningstime kommer! Jeg vil lytte etter lyden av hans trinn." Ønsker deg en god og velsignet sommer!