Jun23
Søndag 23. Juni, 2019
16:00 St. Hansfeiring
Menighetens St. Hansfeiring blir hos familien Lunde, Tinnesgata 66. Se mer under Aktuelt.

Jun30
Søndag 30. Juni, 2019
11:00 Gudstjeneste
Pastor Jan A. Danielsen taler, synger og spiller. Hilde Danielsen leder. Ragnhild Bringsrud spiller. Kirkekaffe.

Jul7
Søndag 7. Juli, 2019
11:00 Sommersamling
Ragnfrid Røise og Inger Marie Heldal leder samlingen. Delemøte. Sang og musikk. Nattverd. Kirkekaffe.

Jul14
Søndag 14. Juli, 2019
00:00 Ikke møte i Misjonskirken
Vi deltar på Misjonskirken Norges sommerfestival "Liv&Vekst" i Stavern.

Jul21
Søndag 21. Juli, 2019
11:00 Sommersamling
Sommersamling. Ann Solveig Simones leder. Delemøte. Sang og musikk. Ragnhild Bringsrud spiller.

Jul28
Søndag 28. Juli, 2019
11:00 Sommersamling.
Ella, Anna og Carl-Magnus leder møtet. Delemøte. Sang og musikk.
Aug4
Søndag 4. August, 2019
11:00 Blå messe i Notodden kirke.
Vi deltar på Blå messe i Notodden kirke (Bluesfestivalen)

Søndagsskolen "Sprell levende"
hver søndag under formiddagsgudstjenesten.
Hilde Danielsen er hovedansvarlig, og hun har med seg en fin flokk ledere som tar seg av barna.

Søndagsskolen har sin samling i underetasjen i Misjonskirken samtidig som de voksne har gudstjeneste i forsamlingssalen.

Opplegget som brukes heter "SPRELL LEVENDE" og utgis av Søndagsskolen Norge. "Sprell levende" har som mål å gi Jesus til barna gjennom

• å forkynne Guds Ord
  • å gi kristen kunnskap
  • å føre dem inn i et kristent fellesskap

"Formidlingen av bibelfortellingene skal være levende og skje gjennom et mangfold av former"

Velkommen til SØNDAGSSKOLEN "SPRELL LEVENDE" i Misjonskirken hver søndag. Gudstjenesten starter kl. 11, og vi har felles samling først før barna går ned til sitt opplegg.