Jun15
Lørdag 15. juni, 2024
12:00 Seminar med Rune Edvardsen i Misjonskirken Notodden
Tema: "Forsoning - Oppdrag: Ingen utelatt"

Jun16
Søndag 16. juni, 2024
11:00 Country-gudstjeneste i Heddal Låvekyrkje
Rune Edvardsen taler. Salig blanding, Inger Lise Amundsen og Lene Nevisdal deltar med sang og musikk. Terje Nyvoll leder samlingen.

Jun19
Onsdag 19. juni, 2024
11:00 Andakt på Notodden Omsorgsenter

Jun23
Søndag 23. juni, 2024
17:00 St. Hans-feiring hos Anna og Carl-Magnus Nystad.
Ta med det du selv vil spise. Carl-Magnus tenner grillen. Ta gjerne med stol og campingbord.
Jun30
Søndag 30. juni, 2024
11:00 Sommersamling
Ann Solveig Simones er ansvarlig.

GOD  PÅSKE!
Å, salige stund uten like! Han lever, han lever ennu! Han vandrer i seierens rike. Min sjel hvorfor sørger da du? Han er ikke lenger i graven, hvor bleknet i døden han lå. Jeg levende så ham i hagen, og aldri så skjønn jeg ham så!

Han lever, og jeg skal få bringe hans venner det salige ord. Tenk jeg, som er ringest blant ringe. Den minste han kjenner på jord. Tenk jeg skal hans hilsen frembære. Å kunne jeg synge det ut: Mer kunne ei engler begjære enn gå med så salig et bud!

Å salige stund uten like, han lever, han lever ennu. Han vandrer i seierens rike, min sjel hvorfor sørger da du? Du søkte din trøst i den døde og dvelte ved gravnatten kun. Så fikk du den levende møte, å salige, salige stund!

Tekst:  T. J. Halmrast, 1890