Latinjazz-konsert i Misjonskirken Notodden
Lørdag 5. august kl. 15.00 spiller Curubang Collective i Misjonskirken. Dette blir en konsert fylt med latinamerikanske rytmer. Konserten er gratis, men det blir tatt opp en kollekt der 50 % av inntektene går til MISJONSKIRKEN NORGEs barnekirke i Colombia.

Det blir også salg av deilig colombiansk mat, samt spennende varer fra Colombia. Du kan betale kontant eller med Vipps.

Litt om bandet:

Curubang er en colombiansk gruppe bestående av Julian Arias (trommer) og Joan Castro (bass). De unge musikerne har stor interesse for sitt eget lands musikkultur og latinamerikansk musikk generelt. I tiden de har jobbet sammen har de spilt med mange spennende artister fra ulike land. De har blant annet spilt sjangere som jazz, soul, R&B, salsa, hiphop, men alltid med sin egen latinamerikanske identitet i lydbildet, der fokuset er grooven mellom bass og trommer. De får stadig gode tilbakemeldinger på konsertene sine, og er et band det er verdt å få med seg live.