En kristen internettside for barn og familier, og for deg som ønsker å være med å spre evangeliet om Jesus Kristus til barna. Vår visjon er: "At hvert barn og hver familie i Norge og verden skal høre evangeliet om Jesus Kristus og lære å leve i det".

www.ellerstakk.no

Vi som står bak, jobber i den internasjonale og tverrkirkelige misjonsorganisasjonen Ungdom I Oppdrag og er stasjonert på Grimerud gård ved Hamar.

For å formidle budskapet vårt bruker vi dukka Øystein mye. Øystein er 9 år og han har stemmen fra sin buktaler-venn Chris.

I tillegg til denne internettsida har vi også følgende satsningsområder:
- Reise rundt i landet med Øystein søndagsskoleshow (se video).
- Seminar for barnearbeidere, foreldre o.l.
- Utgivelse av GRATIS søndagsskole-CD-er
- Påskefestival for 5.-7. klassinger.