PROGRAM
Feb1
Onsdag 1. februar, 2023
11:00 Andakt på Teletunet Omsorgssenter
Pastor Jan A. Danielsen med flere deltar.
 
Feb4
Lørdag 4. februar, 2023
11:00 Bønn og lovsang.
Vi samles lørdag kl. 11 til en felles oppstart på bønne- og fastehelgen. Misjonskirken vil være åpen til bønn og stillhet etter samlingen.
17:00 Bønne- og lovsangssamling i Misjonskirken
Vi samles igjen til bønn og lovsang for ny inspirasjon på bønn og fastehelgen.
 
Feb5
Søndag 5. februar, 2023
11:00 Gudstjeneste og barnekirke
Pastor Jan A. Danielsen taler. Arvid Juvang er møteleder. Sang og musikk: Minikoret. Barnekirke. Nattverd. Kirkekaffe.
 
Feb6
Mandag 6. februar, 2023
19:00 Bønn og lovsang
Feb7
Tirsdag 7. februar, 2023
11:00 Menighetens bønnedag
Misjonskirken Notodden er åpen for bønn og stillhet på tirsdager kl. 11-13. Kontaktpersoner er Ann Solveig Simones, tlf. 91695150 og Jan A. Danielsen, tlf. 93679403
19:00 Styremøte
 
Vandring med hvilepuls.Ved Det karibiske hav. Cartagena.
Overskriften er tittelen på en bok skrevet av den katolske presten, karmelittmunken og forfatteren Wilfrid Stinissen. I en travel hverdag i jobb, familie og samfunn kan det være en kunststykke å komme ned i hvilepuls. I dagens medieverden der en bør være på nett og tilgjengelig døgnet rundt....

En kunne lage mange situasjonskomedier over vår avhengighet av mobilen, ipad´n, datamaskinen og TV´n. I dag ser vi mer på skjermer enn på hverandre. Lettere å bruke sosiale medier til kommunikasjon enn det å møtes ansikt til ansikt. Utallige timer sløses bort foran skjermer av ulike størrelser. Derfor er nettvett viktig for oss alle. Stinissen skriver: "Vi lever i feil tempo. Vi mates med for mye på en gang. Ingen ting rekker å bli fordøyd. Ingen ting rekker å bli modent. Alle frukter blir plukket mens de er grønne, og magen blir syk. Den stadige stimulansen får oss til å stanse veksten. Vi flagrer på overflaten med all vår kunnskap. Vi har et stort behov fort å gå i dybden.........begynn å lytte i stedet for å planlegge." Lytt til Åndens røst!

Jesus og disiplene trakk seg ofte tilbake for å komme ned i hvilepuls. "Apostlene samlet seg igjen hos Jesus og fortalte ham om alt de hadde gjort, og alt de hadde lært folket "Og han sa til dem: «Kom med meg til et øde sted hvor vi kan være alene, og hvil dere litt!» For det var så mange som kom og gikk at de ikke fikk tid til å spise engang. Så dro de ut med båten til et øde sted for å være alene. Men mange så at de dro bort, og kjente dem igjen, og fra alle byene strømmet folk sammen til fots og nådde fram før dem. Da Jesus gikk i land, fikk han se en mengde mennesker. Han fikk inderlig medfølelse med dem, for de var som sauer uten gjeter. Og han ga seg til å undervise dem om mange ting." Mk. 9, 30-34.  Det var ikke lett for Jesus og disiplene å trekke seg unna, spesielt når folk visste om gjemmestedene.

Det er sommer og ferietid. Det er tid for å roe ned (hvilepuls), senke skuldrene og lade "batteriene."  Trekke seg tilbake til hjemmesteder og ladestasjoner. En sommer med hvilepuls! Velsignet sommer!