Jun15
Lørdag 15. juni, 2024
12:00 Seminar med Rune Edvardsen i Misjonskirken Notodden
Tema: "Forsoning - Oppdrag: Ingen utelatt"

Jun16
Søndag 16. juni, 2024
11:00 Country-gudstjeneste i Heddal Låvekyrkje
Rune Edvardsen taler. Salig blanding, Inger Lise Amundsen og Lene Nevisdal deltar med sang og musikk. Terje Nyvoll leder samlingen.

Jun19
Onsdag 19. juni, 2024
11:00 Andakt på Notodden Omsorgsenter

Jun23
Søndag 23. juni, 2024
17:00 St. Hans-feiring hos Anna og Carl-Magnus Nystad.
Ta med det du selv vil spise. Carl-Magnus tenner grillen. Ta gjerne med stol og campingbord.
Jun30
Søndag 30. juni, 2024
11:00 Sommersamling
Ann Solveig Simones er ansvarlig.

torsdag 30. april - søndag 3. mai
Misjonskirkens menighetstur går til det idylliske leirstedet vårt, Vegårtun. Vi har vært så heldige å få bestilt stedet i 1. mai-helga. Sett av disse dagene til en fin opplevelse sammen med menigheten!

Vi hadde en veldig fin helg på Vegårtun for ett og et halvt år siden, og ser fram til noen fine dager der igjen, både timelig, sosialt og åndelig. Menighetsturen er en veldig fin anledning til å bli bedre kjent med hverandre. Vi går til dekket bord, så dette blir en god og avslappende weekend for alle.

Priser:

Barn under 4 år gratis

Barn 5-12 år:         kr   550.-

Voksen:                  kr 1100.-

Makspris familie:   kr 2500.-

Prisen dekker overnatting, all mat og vask. Du må ha med håndklær, laken, dyne- og putetrekk.(Dyner og puter er på stedet).

Påmelding:

Påmeldingsfrist er søndag 19. april. Påmelding til Carl-Magnus Nystad, e-post: carl-magnus.nystad@hit.no eller

tlf.:915 84 612

Påmeldingsskjema ligger også i Misjonskirken.

Tema for samlingene:

Herrens bønn. Jesus sier: " Slik skal dere be!" Så lærer han disiplene (og oss) denne bønnen.

Program:

Du finner brosjyre med fullt program og opplysninger du trenger for menighetsturen i Misjonskirken.