Des14

Des17
Søndag 17. Desember, 2017
11:00 Gudstjeneste og søndagsskolen "Sprell levende"
Pastor Jan A. Danielsen taler. Ann Solveig Simones er møteleder. Ragnhild Bringsrud spiller piano. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Des24
Søndag 24. Desember, 2017
15:30 Julaften i Heddal Misjonskirke
Vi deltar i familiegudstjenesten i Heddal Misjonskirke.

Des25
Mandag 25. Desember, 2017
11:00 Høytidsgudstjenste
Pastor Jan A. Danielsen taler. Kjersti Underdal er møteleder. Margrethe Skogrand synger. Marta Hogstad Friis spiller piano. Kirkekaffe.

Des28
Torsdag 28. Desember, 2017
17:00 Juletrefest

Des31
Søndag 31. Desember, 2017
Jan7
Søndag 7. Januar, 2018
11:00 Gudstjeneste og søndagsskolen "Sprell levende"
Pastor Jan A. Danielsen taler. Carl-Magnus Nystad er møteleder. Ragnhild Bringsrud spiller piano. Søndagsskole. Nattverd. Kirkekaffe.

Latinjazz-konsert i Misjonskirken Notodden
Lørdag 5. august kl. 15.00 spiller Curubang Collective i Misjonskirken. Dette blir en konsert fylt med latinamerikanske rytmer. Konserten er gratis, men det blir tatt opp en kollekt der 50 % av inntektene går til MISJONSKIRKEN NORGEs barnekirke i Colombia.

Det blir også salg av deilig colombiansk mat, samt spennende varer fra Colombia. Du kan betale kontant eller med Vipps.

Litt om bandet:

Curubang er en colombiansk gruppe bestående av Julian Arias (trommer) og Joan Castro (bass). De unge musikerne har stor interesse for sitt eget lands musikkultur og latinamerikansk musikk generelt. I tiden de har jobbet sammen har de spilt med mange spennende artister fra ulike land. De har blant annet spilt sjangere som jazz, soul, R&B, salsa, hiphop, men alltid med sin egen latinamerikanske identitet i lydbildet, der fokuset er grooven mellom bass og trommer. De får stadig gode tilbakemeldinger på konsertene sine, og er et band det er verdt å få med seg live.