Aug16
Søndag 16. august, 2020
11:00 Gudstjeneste og søndagsskolen "Sprell levende"
Pastor Jan A. Danielsen taler. Thomas Lunde er møteleder. Lovsangsgruppa synger og spiller. Nattverd. Søndagsskole.

Aug23
Søndag 23. august, 2020
11:00 Gudstjeneste og søndagsskolen "Sprell levende"
Pastor Jan A. Danielsen taler. Kjersti Underdal er møteleder. Minikoret synger. Søndagsskole.

Aug25
Tirsdag 25. august, 2020
17:00 Fellesskapskveld

Aug29
Lørdag 29. august, 2020
11:00 Konfirmasjonsgudstjeneste. Merk dagen: LØRDAG!
Pastor Jan A. Danielsen taler. Minikoret synger.

Aug30
Søndag 30. august, 2020
00:00 Ikke møte i Misjonskirken pga konfirmasjonsgudstjeneste i går.

Sep1
Tirsdag 1. september, 2020
Okt6
Tirsdag 6. oktober, 2020

Misjon i Sør-Øst AsiaBildet er fra en landsbykirke i Kambodsja/The picture is from a village church in Cambodia.
Et ektepar i menigheten vår arbeider blant annet med disippeltrening og utrustning til tjeneste.

Et ektepar som er medlemmer i Notodden Misjonskirke, har de siste 12 åra brukt mesteparten av tida si i land i Sør-Øst-Asia. Deres hoveoppgave har vært å gjøre disipler i henhold til Matteus 28, 18 - 20. De har arbeidet med små grupper. Mange av menneskene i disse gruppene er mye yngre enn ekteparet. Ekteparet er pensjonister, og gruppemedlemmene er ungdommer i 18-30 årsalderen.  Ungdommene er allerede kristne, men de trenger hjelp til å bli rotfestet, vokse og til å håndtere viktige livsspørsmål. En annen stor oppgave ha vært å forberede og utruste kristne til tjeneste (Ef. 4, 12). Ekteparet har fått kontakt med mange ved å undervise i engelsk og utvikle enkle teknologiprosjekter for landsbygda.

(English version):

A retired couple, who are members, have spent most of the last 12 years in South East Asian countries. Their main focus has been to make disciples in obedience to Matt 28, 18 -20, and this has involved a lot of working with very small groups. Many of the people they are working with are much younger than them (18 - 30 years age group) and are already Christians, but need help with growing as disciples and dealing with major life issues. Another aspect of their work has been "preparing God's people for work" (Eph 4, 12). The couple have been able to meet many people as they teach English and develop simple rural technology projects.