Jan31
Tirsdag 31. januar, 2023
11:00 Begravelse i Notodden kapell.
Menighetens bønnedag utgår pga. begravelse. Marit Kaafjeld begraves fra Notodden kapell tirsdag 31. januar kl. 11.00. Pastor Jan A. Danielsen forretter. Misjonskirkens minikor synger i kapellet.

PASTORINNSETTELSE!
Velkomstfest for det nye pastorparet vårt, Hilde og Jan A. Danielsen.
Lørdag 9. mars var en stor dag i Misjonskirken. Da kunne vi endelig ønske det nye pastorparet vårt, Hilde og Jan Andreas Danielsen, velkommen.

Den nyvalgte lederen i menigheten, Carl-Magnus Nystad ledet festen, og menighetsrådgiver Geir Johannessen stod for den høytidelige og fine innsettelsen.

Det var god bevertning fra et rikholdig koldtbord, og etterpå kaffe og kaker.

Etter bevertningen var det hilsener og gaver til pastorparet, blant annet fra representanter fra flere av de andre menighetene i kommunen.

PASTORINNSETTELSE!Utsnitt av forsamlingen med pastorfrue Hilde i front.PASTORINNSETTELSE!Arvid Juvang og Jan A. Danielsen i hyggelig samtale.