Mai22
Tirsdag 22. Mai, 2018
10:00 Menighetens bønnedag.
Misjonskirken er åpen for bønn og stillhet hver tirsdag fra kl. 10.00 til kl. 14.00. Kl. 11.00-11.45: Felles samling. Kl. 13.30-14.00: Takksigelse. Kontaktpersoner: Pastor Jan A. Danielsen, tlf.: 936 79 408. Ann Solveig Simones, tlf.: 916 95 150
18:00 Tweens
Storeskar

Mai25
Fredag 25. Mai, 2018
21:00 Krona-Hydranten

Mai27
Søndag 27. Mai, 2018
11:00 Gudstjeneste og søndagsskolen "Sprell levende"
Arvid Juvang taler. Carl-Magnus Nystad er møteleder. Lovsagnsgruppa synger. Søndagsskole. Kirkekaffe.

Mai29
Tirsdag 29. Mai, 2018
10:00 Menighetens bønnedag.

Jun1
Fredag 1. Juni, 2018
21:00 Krona-Hydranten
Jun3
Søndag 3. Juni, 2018
11:00 Gudstjeneste og søndagsskolen "Sprell levende"
Pastor Jan A. Danielsen taler. Ingvild Røise Lunde er møteleder. Minikoret synger. Søndagsskole. Nattverd. Kirkekaffe.

Colombia byr på vakker natur og vakre mennesker, enorm livsglede og kulturrikdom. Samtidig er samfunnet preget av mye fattigdom og dyp konflikt.

Colombia er det tjenestelandet der Misjonsforbundets arbeid er størst. Her støtter vi mange diakonale prosjekter, bibelskole og menighetsplantinger, og vi bidrar i stor grad med ledertrening. Det er også i Colombia at vi har flest misjonærer.

Starten. El Pacto-kirken kom til Colombia på siste del av 1960-tallet. Unge misjonsforbundsledere kom fra nabolandet Ecuador for å studere teologi i den colombianske byen Medellín. Dette ble begynnelsen på Misjonsforbundet i Colombia, hvor det først kom amerikanske og siden norske misjonærer.

FIPEC. Selv om den første misjonsforbundsmenigheten ble startet allerede på sekstitallet, er Det Colombianske Misjonsforbund (FIPEC) en ung organisasjon som fikk offentlig godkjenning først i 2009. FIPEC satser frisk fram mot femtiårsjubileet i 2018. De ønsker å plante flere menigheter, de ønsker vekst i eksisterende menigheter og de ønsker å sende misjonærer til andre land. Utfordringen er å ha mange nok sunne og gode ledere og pastorer til denne satsingen.

Storbysatsing. I Colombia har vi i Misjonsforbundet spesielt satset i hovedstaden Bogotá, kystbyen Barranquilla og i Cali. Her samarbeider colombianske menighets- og sosialarbeidere med norske misjonærer om blant annet menighetsplanting og utvikling av diakonale prosjekter.

Diakonale menigheter. Menighetene i Det Colombianske Misjonsforbund er ganske ulike både i alder, størrelse og beliggenhet. De fleste ligger i store byer og i områder med store sosiale og menneskelige behov. Det finnes også store bymenigheter og bitte små landsbymenigheter. Både i storbyen og på landsbygda har de colombianske misjonsforbundsmenighetene lang tradisjon for å engasjere seg diakonalt for å bety en forandring i lokalsamfunnet. Hånd i hånd med menighetsarbeidet drives det blant annet barneskoler og flere rehabiliteringsprogram for rusmisbrukere. Dette gir menighetene integritet i mange lokalsamfunn, og mange får sine liv forandret gjennom kontakten med menigheten.

Utviklingsønske. Misjonsforbundet ønsker å bidra til vekst, ledertrening og pastorutdanning i Colombia gjennom å støtte den nasjonale kirken FIPEC, bruke misjonærer strategisk i leder- og pastorutvikling samt gjennom å støtte bibelskolen FECEMPEC.